my new room













Här är några halvkassa bilder på mitt rum! Är inte helt klar än, ska fixa lite med klädhängaren (hänga upp mer kläder+placera förvaringslådor under typ) och det lilla bordet med produkter på ska jag kanske mla vitt. Vad tycker ni? Dessutom ska jag sätta upp en spegel över det, har en perfekt spegel men den måste renoveras först haha! PUSS

15:53

Oj, hade ju tänkt gå upp tidigt idag men jag vaknade för en halvtimme sen.. Är helt slut efter igår haha! Dessutom har jag världens träningsvärk i hela kroppen idag.. Kanske dags att fundera på att börja träna igen? Mami är snäll just nu och städar lite i mitt rum så jag kan vila hah. Det är snart klart :D Vi hörs lateroooo, hugs!


loreal vitamino color

Förresten! Innan jag somnar måste jag tipsa om ett shampo jag testade här om dagen. När vi var på frisörmässa i Jönköping i våras någon gång fick vi lite goodiebags och några innehöll testprodukter. Hittade en liten test på ett shampo från loreal som heter loreal vitamino color. Jag gillar verkligen loreals produkter och ett stort +++ med just detta shampo+inpackning är att de luktar GUDOMLIGT. Antar att många av er luktat på denna hårspray? Det luktar exakt likadant, alltså hallon! Shampot är ett color-shampo och skyddar alltså färgen i färgat hår. Dessutom blir håret väldigt lent och glansigt, följsamt och lätt att reda ut! Då jag fått den hårfärg jag är ute efter kommer detta absolut bli en ny storfavorit!

Lóreal Vitamino Color Schampo och inpackning, 2x500ml i gruppen Hårprodukter(Märken) / L'oreal / Schampo hos Eanos AB / Headzone (LOREAL-VITAMINO2X500)

 

Finns att köpa HÄR, shampo+inpackning 500ml för 349:-, riktigt billigt och det är värt att investera i bra hårprodukter.


free falling

Hej! Fan, vad klockan går fort när man håller på och grejar! Rummet är inte helt klart än, det är lite småsaker som behövs fixas. Ska försöka fixa bilder imorgon och lägga upp, det blir fiiiint i alla fall. Känns jävligt tomt eftersom jag tagit bort många grejer men jag vänjer mig väl. Måste verkligen sova nu, ska upp tidigt imorgon och fixa det sista! PUSS <3

det tar sig

Det börjar hända grejer! Fast det är myyycket kvar att göra. Nu ska vi åka till IKEA och inhandla lite grejer. Bland annat det här:


Spännande. Det kommer bli så fiiiiint ♥

fix

Nu är vi på gång! Gick upp vid 8 imorse och började skruva ner, spackla, slipa, måla. Det här kommer bli sjukt snyggt! Ska åka till IKEA sen tror jag och köpa lite grejer sen också. Åhå längtar tills det blir klart hah! Just nu sitter jag och väntar på att färgen ska torka så vi kan måla ett nytt lager. Har färg på HELA kroppen inklusive i håret och ansiktet.. Jaja, charmigt! PUSS <3

spackel

*suck* Håller fortfarande på och städar! Eller, inte städar. Jag SPACKLAR! Ja, ni hörde rätt. Jag, Nathalie Jensen, står ensam kl 02.20 och spacklar mina väggar. Trodde det skulle ta 1-3 timmar för spacklet att torka men läste nyss på förpackningen och det skulle ta 24 timmar tills man kunde måla över.. Jahapp, bara att börja liksom. Men nu ska jag nog sova. Ska upp tidigt med mami imorgon och börja måla! Vi hörs imorgon och då ska jag visa lite bilder (om det hinner bli klart) PUSS! <3

johnossi

Jag har alltid gillat Johnossi. Har lyssnat på dom till och från väldigt länge men efter att jag såg dom live på peace&love (sjukt bra spelning btw!) är det typ det enda jag lyssnar på. Får aldrig nog, jag älskar deras musik! Älskar alla låtar och alla texter. Lägger upp 3 av mina favoritlåtar med dom just nu! Summerbreeze har varit en storfavorit länge.

http://whadri.blogg.se/images/2010/johnossi_88419167.jpg








städastädastäda

Oh my god.. Jag är helt död redan! Fick något ryck och började städa/rensa ALLT jag äger och har! Smycken, smink, böcker, papper, ALLA lådor osv. Helt sjukt. Det ser ut som ett bombnedslag här och jag förstår inte vart allting kommer ifrån!? Har hittat 9 st mobilladdare som inte passar till min nuvarande telefon eller mina gamla!? Jag är en sån människa som sparar på allt men nu har jag slängt sjukt mycket saker jag aldrig trodde jag skulle kunna slänga.. Bland annat 4 mobiltelefoner, 1 digitalkamera, 2 mp3 och 2 plattänger..

Anledningen till att jag verkligen STORstädar allting just idag? Imorgon ska jag och mamma måla om i mitt rum och göra om lite, wei! +Att jag var trött på alla stökiga lådor och trassliga sladdar och trasiga grejer! Nu jävlar ska det bli fiiiint.

slappardag

Hej! I tisdags åkte jag och käkade med Jens & Bobbo sen åkte jag hem till Ema och vi drog ut på kvällen. Och igår drog vi också ut en liten stund och tittade på Veronica Maggio som var och spelade på Ritz. Sedan tog jag+Jenny en taxi till Kumla igen och jag vaknade ganska nyss.. Idag MÅSTE jag verkligen städa.. Mitt rum är så galet stökigt. Fy! Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag. Later <3

strike a pose


Åh.. Varför är mina vänner så galet sega? Jag DÖR av uttråkning!!! Förresten:

bloglovin

örebro

Åker en sväng till Örebro med Jens och Bobbo nu. Spännande att åka med Jens för första gången (han fick körkort förrra veckan!) Vi får väl se om jag överlever eller inte, hih. Later <3


it's so late and i don't even have the time to come back around once more.

Hej! Vaknade nyss, fan att jag ska sova så länge.. Aja, hade en trevlig kväll igår med vin och prat! Idag ska jag träffa Ema, mys <3 Får se vad som styrs upp, någonting roligt hittar vi alltid på. Ska ta och ringa henne nu och sen göra mig i ordning! Later <3


i party with my pain when you don't seem to come around

Nu drar jag iväg och dricker lite vin och är social med lite människor! Har inte orkat göra mig i ordning idag så blev en väldigt enkel sminkning och fläta i håret. Ha en trevlig kväll, PUSS!


monday morning came too soon, it’s entering my forgotten room

Godmorgon! Vaknade alldeles nyss och ska kliva upp nu tänkte jag. Det är ett riktigt pissväder idag också så jag vet inte vad jag ska hita på idag, det åter står att se. Kanske vore någonting att städa och uträtta lite ärenden? Vi hörs senare! HUGS <3

och vad vet du om kärleken förän du förgäves hatat den?


Det är någonting speciellt med Håkan. Precis som med Maria. De prickar alltid rätt.

i must admit that i been feeling so alone. it's what i am, it's what i’ve been, what i’ve become

Ska lägga mig nu och äta glass och titta på film. Har haft en riktig slappardag idag, ganska skönt faktiskt. I veckan som kommer måste jag ta tag i några viktiga saker, fy vad jobbigt. Jag gillar inte att vara vuxen, alls. Jag saknar redan att få gå i skolan och träffa mina underbara vänner varje dag! Saknar i princip alla i fr07.. Nu i efterhand ångrar man lite att man inte tog tillvara på skoltiden bättre. Jaja, godnatt hörrni! HUGS <3

(Har förresten ändrat lite i designen, det kanske ni märker? Ful som vanligt men bättre, hah!)


Haha, hittade massor av gamla bilder på min brors hårddisk.. Den här är från sommaren -09!

ge mig lite värme

Vad hände med det fina vädret vi hade? Jäkla skitväder det är nu. Har min brors hårddisk här just nu och på den har jag alla bilder från Thailand och Turkiet. Ligger och drömmer mig bort.. Åh vad härligt det vore att åka utomlands nu! Lägger upp några bilder jag tagit..












friday, i'm in love

Godmorgon! Somnade runt kl. 5 i natt och vaknade för ett tag sen. Är lika seg idag som igår tror jag, hah! Ska kliva upp nu och försöka få tag i mina vänner och planera dagen. Kan bli lite svårt med tanke på att min mobil har dött och jag har glömt min laddare hos Bea.. Näe, måste sätta igång nu! Vi hörs senare :) Puss!


you like the fact that i am hard to read, oh i am gonna hurt ya bad, and give you love you've never had.

Image and video hosting by  TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
galet snygg brud.

was looking for a place to hide away, instead i lost the heart i gave away

Jag har sovit tills nu typ.. Värt! Kommer aldrig kunna sova i natt nu. I alla fall, den här låten! Mhm, love it. Så fin!


It's true i've become a skeptic, how many couples really love?

Hej på er! Nu är jag hemma, kom hem alldeles nyss. Vart en galen kväll igår med mina tjejer, bästa! <3 Idag är jag helt stört sliten, så jag ska lägga mig och sova ett par timmar nu tänkte jag. Later!

hahahah

Bea, du är SÅ skyldig mig massor nu! Nu ska vi röra på oss, ska bli en riktig bloggiliciousgirl nu! HUGS <3

partyparty

sitter med beaälskling och förfestar, hahaha! ritz tonight baby!

jag.hatar.er

piercingjävlar. idag har jag: svalt en kula från tungpiecingen. bitit så hårt på den att tänderna typ har lossnat. vågar inte kolla eller känna efter. ont gör det i alla fall. sedan har jag även tappat navelpiercingen. orka. jag hatar er.

update: tanden gick verkligen av. väldigt lite dock. och en av de länst bak. men jag skär sönder tungan, aj! måste till tandis. fan. FAN! jag hatar tandis. och de kommer hata mig :(

you're killing me

inga ord, inga ursäkter kan få mig att förlåta dig den här gången. det satte sig så jävla djupt. du visste precis vad du gjorde. du visste precis vilka konsekvenser det skulle få.

finn ett fel


hahahah. helt galet kul ju!

'

ge mig en ny drog som tar mig nånstans
jag behöver en ny medicin och ett nytt land
när jag faller lycklig och fri var det falskt alarm, falsk marknadsföring
men även inbitna lögnare har sin charm

en plats i solen

ligger och lyssnar på kents nya album. har bara hunnit lyssna på hälften av låtarna än, vet inte vad jag tycker än. måste lyssna på allihopa+läsa igenom texterna. men, kent är alltid kent. underbart. lyssna på albumet HÄR!

update: love it

my past is mine to keep, now who are you to question me?

ligger och funderar och blir jävligt irriterad på folk som ställer korkade frågor. varför fråga saker som är självklara? låt mig vara.

i will no longer be disciplined by the frustrations of an insecure man

punkt. (peace and love var bäst, btw!)

RSS 2.0