tiamo


Mina nya lovers <3 Knep det sista paret i strl. 38! iiih. Jag älskarälskarälskar dom!


he really loves you, you just don't just always love yourself


åh, fina fina <3


hårhårhår

Okej, ikväll har jag kommit fram till någonting. Har tänkt göra det här SÅ många gånger, men nu ska jag verkligen verkligen försöka klara det. Vill ni veta vad? Ja, klart ni vill. Jag ska helt enkelt börja ta hand om mitt hår. Vårda det. Låta det växa ut. Sluta platta det, sluta föna det, sluta färga det. Jag vet att jag inte kommer klara det, i alla fall inte utan plattången. Men nu är jag trött på det här. Jag hade en gång i tiden världens finaste hår, nu är det fan det äckligaste hår jag någonsin skådat. Mitt hår är idag ungefär en blandning av Robert Wells och en pudelrockares hår, fint! Vill verkligen, verkligen bli ljusare i håret men idag har jag verkligen tänkt till och insett att jag inte kommer kunna få det på ett bra jävla tag ändå. Så, jag väljer helt enkelt nu att bara vårda det och spara ut det.

Fan, är det bara jag som tror stenhårt på att vi frisörer förstör vårat hår mer än icke-frisörer? Vi kan allting om hår, vi lär andra hur de ska behandla sitt hår men vi själva sabbar våra år totalt..
Under mina 3 år på frisörlinjen testade jag på o göra massa med håret. Rakade ena sidan (det har nu växt ut till Lotta på bråkmakargatan-page, snyggt), gick från mörkbrunt till svart till ljusbrunt till svart, gjorde slingor i alla möjliga olika färger, klippte upp håret så jag fick 80-talsfrilla, provade 100 olika luggar, slingade lite till, färgade osvosv. Herregud vad mitt hår stått ut med.. PLUS att jag under gymnasietiden tuperade mitt hår sjukt mycket varje dag=använde 1 sprayflaska i veckan typ.. Inte konstigt att mitt hår inte mår bra. Nu är det ändring på det!

Ska verkligen försöka nu. Vill ha tillbaka mitt fina, långa, tjocka hår :(((( Ska blogga lite om det tänkte jag. Skriva hur det går, när jag köper produkter osv. Föra lite dagbok. För min egen skull. Kanske funkar bättre då tänkte jag? Haha, det här kan ju vara det mest onödiga, oseriösa, tråkigaste inlägget någonsin. Vet inte ens vad jag skriver. CIAO


Här var innan jag förstörde mitt hår totalt.. uhu

röstat

Idag har jag varit och röstat! Det känns väligt vuxet. Vet inte om det är bra eller dåligt? Börjar bli gammal.. Ja ni, vad ska man ta och hitta på en söndagseftermiddag som denna? Kanske ska ta en promenad? Eller titta på någon bra film och bara fortsätta mysa i sängen? Städa?

haha shit

dra åt HELVETE

word

Det HÄR borde alla egoistiska, pengakåta, okunniga jävlar läsa. Usch, spyr på folk som är födda med silverskeden i munnen och bara tänker på sig själva. Hur kan man vara så egoistisk och bara rösta på ett parti som bara gynnar en själv och sin egna plånbok och inte tänka på resten av sveriges befolkning?

"Alliansen tror att alla som går på bidrag verkar tycka
det är skönt, en bekvämlighet, men jag kan berätta
att det är precis det det inte är. Att leva på gränsen
varje månad, att inte kunna hitta på något, unna sig
något, att redovisa hela sin ekonomiska situation
varenda månad, att vara tvungen att sälja sin bil.
Nej fy fan, det är hemskt."

Det där stämmer så jävla bra, det är ju skämmigt att leva i ett land där det finns så jävla idiotiska människor.


makeover

Funderar på att göra en makeover. Har verkligen gått och blivit riktigt ful på
senare dagar haha. Prio nr.1: färga utväxt! Får se vad mer som händer. CIAO

likeHur många gånger kan man säga ordet "like" på 2:49 min? Helt sjukt ju. HAHA!

hard working woman

Oj, här blev det som vanligt inte mycket uppdaterande. Nu är det snart helg igen i alla fall, s k ö n t. Då blir det party! Träffade apieceofsisters i helgen förresten och fick TVÅ idolbilder, OMGOMGOMG! <3<3<3


blir som vanligt ihopklämd..

såhär lycklig blir jag när jag stöter på kändisar hehehe

RSS 2.0