nobody said it was easy


this pain is just too real

Just nu ligger jag hemma. Ensam. I min säng. Det mest ansträngande jag gjort idag är att gå från sängen till badrummet för att duscha. Idag är en sådan där dag när ingenting känns rätt. Det värsta är att inte veta vad det är som får en att må dåligt. Ångesten bara finns där, alltid. Mer eller mindre. Idag mer. Mer än någonsin. Jag behöver komma bort från den här staden. Vill bara åka bort, långt åt helvete och vara för mig själv. Allting känns bara oerhört jobbigt här hemma just nu. Allt som sker runt omkring mig tär på mig. Jag behöver prioritera annat. Finna mig själv igen. Vardagen och verkligheten känns som en jävla dimma just nu. Varför kan ingenting bara få vara bra?

älskade hjärtat

Älskar dig så mycket att hjärtat värker.

saker bara jag lyckas med

1. spilla pucko över datorn så tagenterna blir klibbiga och sega - vilket resulterar
i att jag plockar bort alla tagenter och rengör med vatten+rengöring

2. spilla ut hela byttan med vatten+rengöring i sängen så allt blir dyngsurt!!!
inklusive min mobiltelefon som går sönder. bra där! tack gud.

15

Godkväll! Nu är jag äntligen hemma och nerbäddad i min säng efter en lång och jävligt jobbig dag. Har precis tvättat bort sminket och tagit en lång, varm dusch. Finns det någonting värre än att ha tagit en varm dusch och sedan komma ut i en ISKALL lägenhet!? I mitt rum är det just nu 15 (!!!) grader.. Våran j*vla hyresvärd sänker värmen varje gång hon är här.. biatch! NATTI <3

puss

Ganska roligt att se att ni ändå är en del som fortfarande läser bloggen
varje dag, trots att jag inte uppdaterat på år och dagar! Hah, puss på er :*

beauty & bad habits

Helene Desmettre: LOfficiel Ukraine October 2010

älskar bilden! (även om ögonsminket är mindre fint hah)


back in the days

Åh, ligger och tittar på gamla bilder och drömmer mig bort lite. Saknar att gå i skolan något så fruktansvärt mycket! Eller, absolut inte själv skolan. Men att träffa alla kompisar varje dag, att alltid vara tillsammans. Att slippa bry sig så jävla mycket. Att bara njuta av livet. Just DÅ tyckte man allt var så jävla jobbigt, men nu när man ser tillbaka.. FAN vad jag saknar det. Ni som har något/några år kvar i skolan - ta till vara på den tiden! För sedan blir det bara värre haha!


RSS 2.0